image
 |  7 2 Лютого 2022 | 12:12

Повідомили, яку ділянку кільцевої Луцька збудувати найлегше

Найпростіше збудувати частину кільцевої дороги, яка з'єднає трасу М-19 з трасою Н-22, тобто Ковельський та Володимирський напрям.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів начальник Служби автомобільних доріг Волинської області Анатолій Посполітак.

За словами посадовця, під час розробки техніко-економічного обгрунтування будуть розглядатися різні варіанти будівництва кільцевої дороги Луцька.

"Найпростіше збудувати ділянку від Ковельської траси до Володимирської траси. Вона з'єднає дороги M-19 і Н-22. Ми бачимо що кільцева дорога в цій частині починатиметься в районі Княгининка чи за ним. І виходитиме на володимирську трасу за селом Забороль. Цю частину збудувати найлегше. А далі починаються проблеми. Нам треба вийти з володимирської до львівської траси Н-17. Але в якому саме місці - ми не знаємо. Бо Гірка Полонка дуже забудована і немає вільних земель. Ще важче буде будувати південний відрізок кільцевої дороги, який має з'єднати траси Н-17 і М-19. Очевидно, кільцева буде виходити до села Крупа. Але там важко знайти вільні ділянки", - поділився інформацією Анатолій Посполітак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська суддя пішла у відставку й отримала 710 тисяч гривень зарплати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити