image
 |  29 5 Серпня 2020 | 19:57

Повісили замок: Селяни закрили храм для московського попа, який привітав Путіна з Днем ангела

На двері храму преподобного Сергія Радонежського у селі Галинівка Оваднівської ОТГ Володимир-Волинського району селяни повісили власний замок і тепер ставитимуть питання про перехід із підпорядкування УПЦ Московського патріархату до Православної церки України.

Цей факт підтвердив у телефонній розмові голова Оваднівської ОТГ Сергій Панасевич.

Із його слів, це сталося після того, як селяни дізналися, що священник УПЦ МП Олексій Шаран привітав у Фейсбуку президента Росії Володимира Путіна з Днем ангела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священник з Волині привітав Путіна з Днем ангела (ФОТО)

Зі слів Сергія Панасевича, селяни вкрай обурені діями настоятеля храму отця Шарана, який привітав главу держави-агресора, через яку на фронті гинуть наші бійці.

Наразі відомо, що цього тижня селяни планують скликати перед храмом загальні збори селян, на яких хочуть обговорити цю подію. На них збираються запросити і священика Олексій Шаран, аби той пояснив свою негідну поведінку. Швидше всього, на цих же зборах селян порушуватиметься питання і щодо переходу храму в лоно ПЦУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Карпюк озвучив, з якою командою йтиме на вибори мера Устилузької громади (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити