image
 |  5 15 Квітня 2021 | 22:24

Працівники нацпарку на Волині захотіли авто за 600 тисяч

Шацький національний природний парк 14 квітня підписав договір з ТОВ «Вік Партнер» на купівлю нового автомобіля «Nissan Qashqai» за 596,9 тис. грн. Машину 2020 року випуску планують використовувати нібито для службових потреб.

Про це стало відомо з системи публічних закупівель «Prozorro», - пише Сила правди.

За інформацією з договору, Шацький нацпарк придбав чорний «Nissan Qashqai» 2020 року випуску. Комплектація придбаного автомобіля – «Visia». Серед характеристик машини: дизельний двигун, автоматична коробка передач, кондиціонер, тканинна оббивка сидінь, підігрів передніх сидінь, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, мультифункціональне кермо, вхід для підключення USB-пристроїв та iPod тощо.

Машину мають поставити замовнику не пізніше 31 травня цього року. Згідно з вимогами, гарантійний строк її експлуатації має становити не менше 36-ти місяців або 100 тис. км пробігу, в залежності від того, що наступить раніше.

Як повідомили Центру журналістських розслідувань «Сила правди» у Шацькому нацпарку, автомобіль купують для службових потреб. Ним планують користуватись не лише керівник, а й інші працівники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Нововолинської міськради звернулися до Прем'єр-міністра щодо відключення електропостачання на шахті №9

Участь у закупівлі взяло два підприємства. Після торгів, ТОВ «Галавтосвіт» запропонувало продати автомобіль за 597 тис. грн. ТОВ «Вік Партнер» – дешевше на 100 грн (за 596 900 грн). Відтак, і стало переможцем у тендері.

Згідно з інформацією з аналітичної системи «YouControl», ТОВ «Вік Партнер» зареєстроване 19 січня 2009 року у Рівному. Керівником підприємства є Віталій Бречко. Кінцевим бенефіціарним власником – Вікторія Красько. Підприємство займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами.

ТОВ «Галавтосвіт» зареєстроване 22 червня 2001 року у Львові. Керівником підприємства є Любомир Жеребецький. Його кінцевим бенефіціарним власником – Ярослав Хариш.

До слова, раніше «Сила правди» повідомляла про те, що у 2019 році директорка Шацького нацпарку Марія Христецька скористалась службовим автомобілем для відвідин святкування 51-го дня народження колишнього головного лісівника України, нинішнього депутата Волинської обласної ради Володимира Бондаря.

Згодом, у серпні 2020 року, вона потрапила у ДТП на службовій машині «Renault Duster». Інцидент трапився на проспекті Соборності, 31 у Луцьку. Тоді Марія Христецька була винуватицею аварії, Луцький міськрайонний суд зобов’язав її сплатити штраф у сумі 340 грн та 420 грн судового збору.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити