image
 |  0 31 Липня 2019 | 10:43

Працівники ринку «Привіз» і мешканці Привокзального району прийшли до Луцької міськради (ФОТО)

Працівники ринку "Привіз", розташованого поблизу залізничного вокзалу Луцька, прийшли на сесію Луцької міськради.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Люди зібралися для того, аби висловити свою незгоду з планами закрити ринок «Привіз» та збудувати на його місці торговий центр. Підприємці кажуть, що їх ніхто не повідомив про таке рішення.

Закрити ринок «Привіз» хоче орендар території – ТзОВ «Екопрод». Дане підприємство належить одіозному очільнику обласного осередку «Опозиційна платформа – За життя», ексголові Волинської ОДА Олександру Башкаленку та його дружині Людмилі Башкаленко. Це товариство орендує територію площею 20 соток. У червні 2018 року Луцькрада поновила договір оренди землі для обслуговування ринку на 10 років – до грудня 2028 року.

"Власник ринку має намір з 1 серпня закрити наш ринок. Причина - надання містобудівних умов міської радою. Міська влада каже нам, що видали їх у законний спосіб. Башкаленко довгий час мав намір прибрати цю територію до своїх рук. Але не знав як це зробити. Але потім нагода з'явилася в особі заступника міського голови Костянтина Петрочука. Петрочук спирається на план. Але ніяких слухань проведено не було. До нас на ринок приїжджає 650 селян продавати продукти. Владу не цікавить, куди дінуться ці люди. Замість того, щоб обслуговувати інтереси громади, ви обслуговуєте інтереси одної неповажної людини в нашому місті", - зазначила представник підприємців.

Читайте також: Будинок дає тріщину: лучани скаржаться на застій каналізаційних вод у підвалі

Також на сесію завітали мешканці Привокзального району. Вони акцентували увагу на тому, що в мікрорайоні переважно мешкають люди похилого віку. І вони мають можливість купувати на "Привозі" якісну продукцію. Закриття ж ринку порушить їх права.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити