image
 |  5 30 Вересня 2021 | 18:27

Працівники заводу «Мотор» у Луцьку через занедбаний стан дороги побоюються за свою безпеку

Працівники заводу "Мотор" у Луцьку та мешканці прилеглої території нарікають на занедбаний стан дороги, яка сполучає вулицю Ківерцівську і Привокзальний мікрорайон, та побоюються за свою безпеку.

Про це йде мова у запиті депутата Луцької міськради від фракції ВО "Свобода" Володимира Пшибельського, який був озвучений на черговій сесії.

До обранця громади звернулися працівники заводу "Мотор" та мешканці прилеглого району міста. Люди нарікають на занедбаний стан дороги між вулицею Ківерцівська та мікрорайоном Вишків. Дорога, яка часто використовується працівниками та місцевими жителями, заросла чагарниками і частково перетворилася у сміттєзвалище, яке не прибирається вже понад 5 років. Окремі дерева по узбіччі шляху перебувають в аварійному стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькрада оголосила конкурс на встановлення пам’ятника Бандері

Занедбана місцевість стала привабливим місцем для наркоторговців, які час від часу поширюють там закладки з наркотичними речовинами. Були випадки грабежів та вчинення інших кримінальних правопорушень.

У запиті на адресу міського голови Володимир Пшибельський просить вжити заходів щодо наведення порядку в окресленій території та проведення там відповідного благоустрою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити