image
 |  4 16 Січня 2020 | 13:56

Представлений кишеньковий літаючий робот-фотограф, який коштує всього 100 доларів (ВІДЕО)

Air Pix отримали просунуті камери та збільшений час польоту.

Про це повідомляє «ITsider».

AirSelfie показали свої останні мініатюрні безпілотники із камерою під назвою Air Pix + Air Duo на CES 2020 на цьому тижні. Розробники виправили низку проблем, які мали їх перші дрони, головна з яких — врешті-решт можливість літати.

В кінці 2018 року був представлений кишеньковий дрон AirSelfie 2, який мав декілька конструктивних проблем і складності в управлінні. Дві покращені моделі Air Pix + та Air Duo мали не тільки реабілітуватися за попередників, а й стати кращими. Як і в попередніх моделях виробника, їх фішкою стала можливість автономного польоту для зйомки користувача збоку.

Air Pix + оснащений 12-мегапіксельною камерою з кутом огляду в 70 градусів і вміє записувати відео у форматі Full HD з частотою 30 кадрів у секунду. Між зарядками він може провести в повітрі близько шести хвилин. Air Duo отримала подвійні паралельні камери, а також ще одну камеру знизу корпусу, призначену для зйомки з висоти. Для зберігання відзнятого матеріалу обидва дрона отримали карту пам’яті на 8 ГБ.

Мініатюрні безпілотники будуть доступні у 2020 році. Air Pix + коштуватиме від $99. Вартість Air Duo поки невідома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол України в Польщі продає на аукціоні тренування та обід із собою у Варшаві

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити