image
 |  0 21 Травня 2021 | 16:20

Пресконференція Зеленського: багато пафосу, обіцянок та елементарного нарцисизму, - депутат Волиньради

Вчорашня "велика" пресконференція Зеленського була радше схожа на виступ актора Кварталу 95, а не державного діяча, який вже 2 роки займає найвищу посаду в країні. Було багато пафосу, звабливих обіцянок з елементами нарцисизму. Насолода власною значимістю і відсутність самокритики. І в той же час повне уникнення гострих тем та страх реагувати на виклики. Боязнь називати речі своїми іменами.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"Це шоу повернуло нас в часи президентської виборчої кампанії. Здавалося, що журналістам дає відповіді не президент, а кандидат, який ні за що не відповідає. Можливо, Зеленський переплутав місце та час? Може, він досі вважає, що знаходиться на НСК "Олімпійський", тож може бавити публіку. Але реальність інакша.

Зеленський вже 2 роки перебуває на високій посаді, має власну монобільшість, свій уряд, правоохоронні органи. Усе, для того, щоб показати, на що ти здатний. Однак, похвалитися йому немає чим. Корупція процвітає, ціни шалено ростуть, тарифи на газ та електроенергію щороку підвищуються. Війна триває. Олігархи набивають кишені. А Зеленський робить вигляд, що він тут ні при чому. Та тішить народ новими байками про щасливе майбутнє, яке от-то має настати.

Зеленський у 2019 році обіцяв бути іншим президентом. Але фактично він йде стопами попередників. Та ж тепла ванна, ігнор гострих питань, вибірковість у запрошеннях для ЗМІ. А головне - життя у власній спотвореній реальності, яка немає нічого спільного з дійсністю", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкідливі викиди «Гнідавського цукрового заводу» - наслідок повного розбалансування державних ланок, - депутат Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити