image
 |  11 19 Травня 2021 | 17:32

Шкідливі викиди «Гнідавського цукрового заводу» - наслідок повного розбалансування державних ланок, - депутат Луцької міськради

Шкідливі викиди "Гнідавського цукрового заводу" - наслідок тотального розбалансування державних ланок, які не виконують свою безпосередню роботу.

Про це у ефірі ТРК "Аверс" заявив голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міськраді Микола Федік.

Депутат констатував повний параліч і корумпованість низки державних відомств, які мали б ефективно виконувати свої функції.

"У мене питання - яким чином "Гнідавський цукровий завод" отримав дозводи на викиди шкідливих речовин в атмосферу? Хіба перед цим експерти не мали б перевірити наявність фільтрів та відповідного очисного обладнання? Вони цього не зробили. У нас в державі панує якесь суцільне розбалансування усіх державних ланок. Ніхто не виконує свою роботу як потрібно. Щоб завод викидав у повітря дим, який осідає назовні у вигляді кіптяви - це ще треба постаратися. Будемо сподіватися, що екологічна інспекція буде вживати конкретні дії. Інакше громаді і депутатам доведеться вдаватися до акцій прямої дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповідальність за тарифний хаос в країні лежить на Зеленському і «слугах народу», - депутат Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити