image
 |  4 2 Листопада 2018 | 07:59

Приїзд «Оберегу» до Володимира знову покликав на сцену маестро Сергія Шишкіна (ФОТО)

Першим пісенним дійством відродженого на Волині Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2018» став виїзний концерт 1 листопада за участі запрошених, гостей та членів журі Фестивалю у місті Володимирі-Волинському.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Того вечора на сцену Культурно-мистецького центру міста Володимира-Волинського вийшли плеяда зірок жанру авторської пісні та співаної поезії: сестри Леся та Галина Тельнюк із Києва, народний артист України Володимир Смотритель із Хмельницького, Ігор Баранюк із Луцька, голова журі цьогорічного «Оберегу-2018» Роман Коляда зі столиці України.


По-особливому публіка зустрічала артистів, які пройшли пекло новітньої війни з Московією. Це зокрема - дует «Кулі» у складі бійців Батальйону імені Кульчицького, володаря Гран-прі минулорічного фестивалю «Оберіг-2017» Зиновія Медюха зі Стрия на Львівщині та Максима Перев’язка з Дубровиці на Рівненщині.

Чимало оплесків володимирської публіки отримали воїн російсько-української війни Микола Більшевич із Ковеля та володар Призу глядацьких симпатій фестивалю «Оберіг-2017» з міста Прилуки Чернігівської області Віктор Погуляй.

Натхненний виступами такого сузір’я зірок у його рідному місті, на сцену вийшов наш земляк, бард і композитор Сергій Шишкін. Він зізнався, що хоч іще не до кінця відновився після інсультів, проте дуже розчулений, що з «Оберегом» до його рідного міста прибуло стільки його друзів. Із вдячності він уперше після хвороби виконав на сцені декілька музичних композицій.

На сцену запросили також голову та заступника голови Оргкомітету фестивалю, депутатів Волинської обласної ради Олександра Пирожика та Сергія Сівака (фракція ВО «Свобода») - як представників тієї політсили, з ініціативи якої власне й було відроджено «Оберіг».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вдруге стартував відновлений «Оберіг» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити