image
 |  4 7 Вересня 2019 | 23:27

Приватний підприємець торгував зброєю і боєприпасами у мережі, - СБУ (ФОТО)

У Чернігові приватний підприємець зберігав військові засоби ураження - зброю та боєприпаси - для реалізації в інтернеті.

Джерело: прес-центр Служби безпеки України 

Деталі: Озброєння було виявлено під час слідчих дій у гаражному приміщенні та помешканні фігуранта справи.

"Правоохоронці вилучили 3 кулемети Дегтярьова Піхотних, 4 гвинтівки калібру 7,62 мм, прицільний пристрій до переносного протитанкового ракетного комплексу "Метис", понад 1200 набоїв різного калібру, глушники до автомату АК-74", - повідомили в СБУ.  

Також виявлено вибухонебезпечні предмети, ударно-спускові механізми до автомату АКМ, комплектуючі до різної зброї та устаткування для відновлення і переобладнання засобів ураження.

Як інформує УП, зброю та боєприпаси направлено на експертизу. Перевіряється інформація щодо можливого надходження засобів ураження з району проведення операції Об’єднаних сил.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний розвідник: стало відомо, хто загинув під час спецоперації щодо Цемаха

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити