image
 |  2 7 Серпня 2020 | 16:40

Призначення посадовця часів Януковича заступником голови ОПУ: родини Небесної сотні розкритикували владу

Родини Небесної сотні вважають, що призначення підопічного міністра внутрішніх справ часів Майдану Захарченка Олега Татарова, свідчить про реванш проросійських сил в Україні.

Відповідне повідомлення було оприлюднене у Fаcebook.

В організації також додали, що влада в черговий раз “пробила моральне дно”, призначивши Татарова на посаду заступником голови Офісу президента.

Крім того, вони наголосили, що дії чинної влади вкотре засвідчують “зневагу до європейських демократичних цінностей, Законів України та Гідності”.

Родини Небесної сотні нагадали, що Татаров впродовж Революції Гідності “щодня оббріхувала та переслідувала її учасників є ще однією подією яка продовжує і утверджує реванш проросійських сил та повернення старої гвардії часів Януковича”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед тим, як будувати багатоповерхівку, потрібно враховувати думку громади, - депутат Луцькради

Крім того, активісти назвали реваншем проросійських сил повернення в Україну відомих “українофобів О.Лукаш, А.Портнова та “воскресіння” в медійному просторі України, призначення на посаду першого заступника Директора ДБР О.Бабікова, який представляв в судах інтереси режиму Януковича, повернення в стіни Генеральної прокуратури С.Піскуна, переслідування правоохоронними органами волонтерів та громадських діячів, політичні репресії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити