image
 |  4 8 Листопада 2019 | 21:46

Про продаж землі Зе-команда говорить як про доконаний факт, хоча думка аграріїв – протилежна, – волинський фермер

Всі представники влади в один голос говорять про закон щодо продажу сільгоспземель уже як про доконаний факт, хоча думка фермерів, аграріїв – протилежна.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук відомий на Волині фермер із Володимир-Волинського району Павло Карпюк.

Волинський фермер поділився своїми враження про зустріч аграріїв області з заступником міністра з питань агрополітики Тарасом Висоцьким у рамках так званого "громадського обговорення" щодо впровадження ринку землі сільськогосподарського призначення, що відбувалось у приміщенні Волинської обласної ради 8 листопада 2109 року.

"Найгірше, що представники міністерства, представник Президента всі в один голос говорять про закон по продажу сільгоспземель як вже про доконаний факт,хоча думка фермерів, аграріїв - протилежна.

І ще, як на мене, важливий момент: про хід подій на вище згаданому обговореннні з представниками центральної влади написав лише один інтернет-сайт, напевне, село і аграрії залишаться сам на сам з владою у цьому надзвичайно важливому питанні для країни..." - йдеться в дописі.

Дописувач також оприлюднив у ФБ "гарячий" відеофрагмент із т.зв. "громадського обговорення" у стінах Волиньради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Земельний» візит ЗЕ-команди на Волинь закінчився провально

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло КАРПЮК: Бачу п’ять загроз і ризиків, які нависнуть над Україною у зв’язку з намірами влади розпродати землю

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити