image
 |  5 6 Вересня 2019 | 13:47

Про зруйновану під Луцьком трасу зняли відео

У селі Полонка дорога територіального значення Т0303 перебуває в жахливому стані, однак владу та дорожні служби такий факт особливо не турбує. Відповідне відео опублікував лучанин Віталій Конський.

Автор відео зафіксував численні ями на дорозі, які змушені об’їжджати водії. Лучанин наголошує, що в погану погоду дорогою проїхати майже неможливо. Цікаво, що місцева влада не проявляє особливого бажання ремонтувати дорогу. Навпаки можновладці більше зайняті тим, щоб перекласти відповідальність за стан шляху одне на одного. Депутати теж мовчать.

Зазначимо, що шлях територіального значення T0303 з’єднує Луцьк і Демидівку. В межах Луцького району він проходить через села Промінь, Лаврів, Баківці та Радомишль. Трасою можна доїхати до популярного місця відпочинку лучан – Хрінницького водосховища. Стан дороги Т0303 є поганим не лише у селі Полонка, а й на всій відстані, що явно не сприяє розвитку туристичного потенціалу краю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити