image
 |  1489 22 Липня 2024 | 20:49

Проблемна вулиця: у Луцьку вкотре штрафували порушників паркування (ФОТО)

Інспектором з паркування департаменту муніципальної варти було відреаговано на звернення, що надійшло через телефон гарячої лінії «Група швидкого реагування», щодо систематичних порушень правил дорожнього руху, а саме: зупинку автомобілів в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено», а також біля виїздів з прилеглих територій по вулиці Івана Франка.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

В ході розгляду звернення нашим працівником було винесено 7 Повідомлень, а в подальшому Постанов про притягнення до адміністративної відповідальності. З п'ятьма водіями, що були в авто, або ж поруч проведено профілактичні бесіди щодо недопущення вчинення правопорушень в подальшому.

Тепер автовласникам доведеться сплатити штрафи у розмірі від 340 до 680 грн.

Варто зазначити, що порушники правил зупинки в даній локації значно ускладнюють рух іншим транспортним засобам. Тому, чи не щодня, інспектори з паркування здійснюють контроль за дотриманням правил паркування за вищевказаною адресою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студент луцького вишу обікрав будинок через матеріальну скруту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити