image
 |  4 18 Січня 2023 | 09:27

Прогнози на спорт: міфи та реальність

Мати постійні прибутки від гри у букмекерській конторі мріє кожен, хто відвідує сайти таких закладів. Але прогнози на спорт — справа зовсім непроста. Навіть людині, добре обізнаній у футболі, баскетболі чи тенісі, важко вгадувати підсумки матчів на регулярній основі. Та навіть високий процент правильних передбачень не гарантує, що на довгій дистанції загальний результат виявиться плюсовим. Потрібна чітка стратегія гри й вміння вчасно вносити в неї корективи. Новачкам для початку варто позбутися деяких ілюзій. Розглянемо найбільш популярні міфи:

  • Існують секретні стратегії, що гарантують виграш. Дійсно, є система під назвою «виделка» (арбітражна ситуація), коли при вдалому збігу коефіцієнтів гравець гарантовано отримує гроші, незалежно від результату події. Існують навіть онлайн-сервіси, які автоматично шукають адекватні парі. Але букмекери теж уважно відстежують «виделки» та зазвичай суворо карають гравців, підозрюваних у подібній грі. Усі інші стратегії несуть ризики, тож успіх можливий тільки при грамотній та систематичній аналітичній роботі.

  • Багато виграти можна тільки на великих ставках. Звісно, чим більша сума парі, тим вагоміша виплата, але й витрати у разі невдалої серії прогнозів на спорт можуть виявитися катастрофічними. Новачкам взагалі протипоказано робити великі ставки. Для початку рекомендується встановити розумний бюджет на конкретний проміжок часу та грати відповідно до фінансових можливостей. А стабільно вигравати можна й без великих капіталовкладень.

  • Обігрувати букмекера на постійній основі нереально. Існує багато прикладів, які спростовують це ствердження. Але щоб стати по-справжньому успішним гравцем, потрібно багато знати й вміти. Проте фактор вдачи теж ніхто не скасовував.

Початківцю не варто розглядати ставки інакше ніж хобі. Займатися цією справою професійно можна розпочинати лише тоді, коли з'явиться реальний досвід, розуміння процесів та перші серйозні успіхи.

Що дає гравцю рейтинг букмекерів

Першим кроком до гри є реєстрація на букмекерському сайті. Людині, яка мало знайома з ринком, зробити вибір не так просто, адже пропозицій досить багато. У такому випадку може допомогти рейтинг букмекерів. Це список кращих контор, складений з урахуванням багатьох важливих чинників:

  • репутації на ринку;

  • якості роботи сайту та додатку;

  • різноманіття ігрових пропозицій;

  • бонусної програми;

  • методів поповнення рахунку та виводу коштів;

  • ефективності служби підтримки тощо.

Для більш об'єктивної картини варто ознайомитися з декількома рейтингами букмекерів, представленими авторитетними ігровими порталами. Компанії, що постійно перебувають у топі, як мінімум заслуговують на довіру. Все інше можна буде зрозуміти тільки при особистому контакті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити