image
 |  2 16 Травня 2018 | 11:59

Прокуратура, Нацполіція й СБУ затримали 9 членів ОЗУ за участю в ній діючих правоохоронців (ФОТО)

Прокуратура, Національна поліція й Служба безпеки України затримали 9 членів організованого злочинного угруповання, у яку входили діючі правоохоронці за підозрою в рекеті, вимаганні, викраденні людей у Києві й Київської області.
Про це 16 травня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
Про це в Facebook повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.
Поки «спить» недієздатне ДБР (Держбюро розслідувань) - знешкоджена банда, у складі якої були діючі правоохоронці. Головна військова прокуратура (найкращі оперативники Управління кримінального розшуку Києва, спецназ і офіцери департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, КОРД і внутрішньої безпеки СБУ) провели 60 обшуків, затримали 9 членів організованої збройної банди, що тероризувала Київ і область, - сказано в повідомленні.

Члени угруповання займалися рекетом, вимаганням коштів і майна, серед білого дня викрадали людей, позбавляли їх волі, катували й застосовували катування.
До складу ОЗУ входили діючі співробітники органів внутрішніх справ, один адвокат.
На причетність до здійснення особливо тяжких злочинів перевіряються співробітники Служби безпеки в Київській області.
Слідством установлено, що діяльність злочинної організації координували кримінальні авторитети, які перебувають у розшуку за здійснення злочинів проти учасників Євромайдану.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити