image
 |  4 18 Березня 2019 | 19:25

Прокуратура оголосила підозру депутату Волиньради від «Самопомочі» Борису Бабійчуку

Депутата Волинської обласної ради від об`єднання «Самопоміч» Бабійчука Бориса Федоровича повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з власних джерел.

Зокрема, як інформують джерела, прокуратура Волинської області повідомила депутата Волинської обласної ради Бориса Бабійчука про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 359 та ч. 2 ст. 359 Кримінального кодексу України (Незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації).

Санкція ч. 1 ст. 359 ККУ (Незаконне придбання або збут спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, а також незаконне їх використання) – передбачає покарання штрафом від двохсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. 

Ч. 2 ст. 359 ККУ (Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) – передбачає покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавав наркотики біля луцької гімназії: наркодилер сів за грати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити