image
 |  11 22 Листопада 2019 | 18:13

Відкрили провадження щодо підробки документів чиновниками Волинської ОДА

Депутат Волинської обласної ради, голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією Анатолій Вітів (фракція ВО "Свобода") отримав відповідь на звернення щодо внесення недостовірних відомостей у протокол засідання регіональної робочої групи з підготовки пропозицій з приводу адміністративно-територіального устрою.

Про це пише депутат облради на сторінці у facebook.

"Отримав відповідь із прокуратури Волинської області на своє депутатське звернення щодо внесення недостовірних відомостей у протокол засідання регіональної робочої групи з підготовки пропозицій з приводу адміністративно-територіального устрою. Йдеться про скандальний "документ" із недостовірними відомостями від 29 жовтня 2019 року.

Отож, до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про можливу підробку документів посадовими особами Волинської ОДА. Нагадаю, що в протокол засідання волинської регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою записано інформацію, нібито цією робочою групою було запропоновано Мар’янівську ОТГ включити до складу Горохівської об’єднаної територіальної громади. Однак, за повідомленням окремих членів цієї робочої групи, така інформація не відповідає дійсності.

Сподіваюся, цей кричущий факт буде об’єктивно розслідувано і таким ганебним діям посадових осіб виконавчої гілки влади будуть надані відповідні правові оцінки", - йдеться у дописі.

Читайте також: Нічна стрілянина у «Воротневі»: поліція провадження закрила, прокуратура погодилась

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити