image
 |  9 25 Січня 2018 | 14:46

Прокуратура вимагатиме повернення на Локачинщині земельної ділянки та ставка

Прокуратура в суді вимагатиме повернення територіальній громаді у Локачинському районі земельної ділянки та ставка вартістю 1,5 мільйона гривень.
Про це 25 січня 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до суду в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації та Козлівської сільської ради Локачинського району із позовною заявою  до місцевого підприємця, аби розірвати договір оренди водного об’єкту загальною площею 9,21 га, що знаходиться за межами населених пунктів на території сільської ради, стягнути заборгованість з орендної плати і повернути державі земельну ділянку та ставок загальною вартістю 1,5 млн. грн.
Підставою пред’явлення позову є систематичне порушення орендарем умов договору оренди земельної ділянки водного фонду та водного об’єкта – несвоєчасне  внесення орендної плати, що суперечить інтересам держави, оскільки є причиною фінансових втрат бюджету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити