image
 |  4 11 Січня 2018 | 18:06

Прокуратура Волині оскаржує вирок винуватцю ДТП

Прокуратура Волині оскаржує вирок винуватцю ДТП на вулиці Дубнівська у Луцьку, вимагаючи суворішого покарання.
Про це 11 січня 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури області.
Прокуратура Волинської області оскаржила в апеляційному порядку вироку Луцького міськрайонного суду у кримінальному провадженні по порушення 59-річним лучанином правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли 16-річному потерпілому тяжке тілесне ушкодження, та залишення ним потерпілого у небезпеці.
Як відомо волинянам, 8 грудня 2016 року чоловік в стані алкогольного сп’яніння (вміст алкоголю в крові становив 3,5 проміле) перебував за кермом автомобіля марки «Mercedes Benz» та рухався з боку села Підгайці в напрямку вулиці Карпенка-Карого в Луцьку.
Поблизу будинку №2 на вулиці Дубнівській він допустив наїзд на 16-річного пішохода, який переходив проїзну частину дороги по пішохідному переході.
Унаслідок ДТП пішохід отримав тяжкі тілесні ушкодження.
Водій же, не надавши йому допомоги, покинув місце пригоди, проте невдовзі зіткнувся ще з двома авто й змушений був спинитися через пошкодження свого транспортного засобу.
Суд визнав водія винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2 ст. 286 та ч.1 ст. 135 Кримінального кодексу України, й призначив йому покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.
Оскаржуючи цей вирок у апеляційному порядку, прокурори вимагатимуть суворішого покарання для винуватця ДТП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити