image
 |  13 29 Жовтня 2021 | 17:38

Прокурори у суді вимагатимуть більшого покарання для луцької підприємиці

Прокурори Луцької окружної прокуратури оскаржили в апеляційному порядку вирок Луцького міськрайонного суду, яким винуватиці ДТП, 32-річній жительці обласного центру Волині, призначено занадто м'яке покарання – чотири роки позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Слідство встановило, що увечері 19 грудня 2020 року нетвереза водійка автомобіля "Audi Q5", порушивши Правила дорожнього руху, наїхала на автівку таксі, в якій перебували пасажири.

У результаті ДТП п’ятирічна дівчинка та 21-річна жінка отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Суд першої інстанції призначив водійці, визнаній винуватою у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілим тяжкі тілесні ушкодження (ч.2 ст. 286 КК України), покарання у виді чотирьох років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку та з позбавленням на три роки права керувати транспортними засобами.

Не погодившись із вироком суду, прокурори в суді апеляційної інстанції вимагатимуть для винуватиці ДТП суворішого покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продають конфісковані іномарки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити