image
 |  2 31 Грудня 2019 | 20:43

Прооперували директора луцької «Європошти», якому грабіжник вистрілив у голову

Директора луцької «Європошти», якому при пограбуванні відділення грабіжник вистрілив у голову, успішно прооперували. Його стан задовільний.

Про це розповідають на сторінці Луцької міської клінічної лікарні у мережі Facebook.

Як ідеться в дописі, днями у Луцьку міську клінічну лікарню швидка медична допомога доправила хворого з вогнепальним пораненням голови. На нього напав грабіжник і вистрілив у голову. Це сталося при виконанні службових обов"язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували відео резонансного пограбування «Euro Post» у Луцьку

"З приймального відділення був направлений у відділення отоларингології, - розповідає завідувач лор-відділення Петро Макарчук, - у той же день його прооперували і вилучили з рани стороннє тіло, у даному випадку кулю. Наразі, стан хворого задовільний.

На порозі новорічно-різдвяних свят, користуючись нагодою, хочу привітати всіх: знайомих і незнайомих, пацієнтів, і співробітників, рідних і друзів та побажати здоров"я і оптимізму. Бо хочеться вірити, що реформа, яка має відбутися у нас, не буде болісною ні для медиків, ні для хворих. А тільки на благо розвитку медицини і для покращення здоров"я населення", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку поліція затримала нападника на приватну пошту, йому загрожує 12 років тюрми (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити