image
 |  5 26 Квітня 2019 | 17:03

Просить скасувати вирок: що написала Зайцева в апеляції

Стало відомо, що засуджена на 10 років за масштабну аварію в Харкові Олена Зайцева буде оскаржувати в апеляції.

Їй не зрозуміла ступінь її вини і за які саме дії отримала 10 років, не зрозуміло, на який сигнал світлофора вона виїхала на перехрестя - жовтий чи червоний. Також вона впевнена, що закінчувала проїзд перехрестя, як того вимагають правила дорожнього руху, а саме - не вдаючись до екстреного гальмування, рухалася далі для збереження безпеки дорожнього руху. Про це у Facebook повідомила журналістка Тетяна Доцяк.

Також, як зазначила журналістка, Зайцева впевнена, якби не Геннадій Дронов - вона б проскочила. Переконана, що винна лише у перевищенні швидкості.

"Зайцевій не зрозуміло, чи то вона зіткнулася з Дроновим, чи то він сам в неї врізався, і завадив завершити безпечний маневр. Хоча впевнена, що все ж таки то був з її боку безпечний маневр на перехресті. Ступінь вини своєї і Дронова Зайцева оцінює як 70 Дронов і 30 вона", - наголосила Доцяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині вбили водійку BlaBlaCar (ВІДЕО)

Також , Зайцева просить скасувати вирок: новий вирок призначити до 5 років позбавлення волі та звільнити від покарання на випробування. Тобто - відпустити "умовно". Крім того, фігурантка аварії просить цивільні позови поділити 70 на 30.

"Ну, і цікаве: Дронов "наздоганяв" Зайцеву, їй також не зрозуміло, на який сигнал світлофору виїхав Дронов. І вважає, що йому також було безпідставно призначене найсуворіше покарання", - підсумувала журналістка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити