image
 |  0 16 Березня 2021 | 14:48

Проспект Волі у Луцьку перенасичений незаконною зовнішньою рекламою

На проспекті Волі у Луцьку потрібно демонтувати 17 банерів, встановлених без погодження.

Про це йде мова у проєкті рішення «Про демонтаж засобів зовнішньої реклами», який винесений на засідання виконкому.

За результатами чергової інспекції вулиць міста Луцька інспекторами КП «Луцькреклама» було виявлено 36 одиниць засобів зовнішньої реклами, розміщених без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення. Значна частина такої незаконної реклами розташована на проспекті Волі.

Інспектори виявили незаконно розміщені носії зовнішньої реклами на будинках за адресами: проспект Волі, 15, 21, 29-б, 44-а, 52, 54 і 60. На окремих з них є по кілька одиниць рекламних банерів. Всього на проспекті виявили 17 незаконно розміщених банерів, а також два електронних табло і 8 одиниць рекламних текстів на вікнах.

Крім того, незаконні рекламні об'єкти знайшли на вулицях Кравчука,44, Чехова,2, Карпенка-Карого,2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку всупереч генплану планують будівництво багатоповерхівок в приватному секторі

На розі вулиць Набережної та Стрілецької розміщено щит на опорі наземного щита розміром 1,0 м х 2,5 м із сюжетом «Техогляд». Також на розі вулиць Набережної та Стрілецької розміщено банери на фасаді будівлі розміром 1,0 м х 1,5 м (3 од.) та розміром 1,0 м х 2,5 м (1 од.). Власників вказаних засобів зовнішньої реклами встановити неможливо.

Вищевказані рекламні засоби на даний час розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспекторами КП «Луцькреклама» було складено та відправлено листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами на території Луцької міської територіальної громади. Вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити