image
 |  4 29 Вересня 2021 | 23:09

Протест на Волині: заступниця мера Ковеля проігнорувала батьків (ФОТО, ВІДЕО)

Учора, 28 вересня, у Ковелі в ліцеї №1 відбулася зустріч начальника управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради Віктора Бичковського з батьками учнів, причому вони були з різних навчальних закладів міста.

Ініціаторами її були самі батьки, які висловлюють протест проти дистанційного навчання школярів, - пише Ковель медіа.

Заступниця Ковельського міського голови Наталія Маленицька, яка за своїми посадовими обов’язками курує освітню галузь, обговорити з батьками ситуацію не прийшла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на Окружній встановлять кнопочний світлофор

Ні вчора, ані сьогодні на цей час міська влада офіційно не повідомила про зустріч в ліцеї №1 і взагалі нічого не коментує.

Ще вчора після завершення зборів батьки ковельських школярів у спільноті у Viber повідомили, що «ліцей №1 завтра відправляє дітей на навчання».

Вчителі без відміни карантину і рішення управління освіти не мають права проводити уроки. Ми службовці і виконуємо рішення керівництва. Це ваше право і обов’язок відстоювати інтереси дітей. Ідіть з ними до дирекції і в управління освіти, озвучуйте свою позицію. Буде прийнято рішення про відновлення очного навчання – вчителі вийдуть на роботу. А так ви штовхаєте нас на посадовий злочин. Це відповідь класного керівника школи №12 – зазначила одна із ковельчанок

Також учора ввечері заступниця директора з навчально-виховної роботи школи №12 Любов Сірант зробила звернення у вищевказаній спільноті:

Шановні батьки, вибачте за пізнє звернення, але саме у цю годину у Viber поширюється інформація, що сьогодні у місті відмінили дистанційне навчання і завтра для учнів 5-11 класів у приміщенні школи 12 будуть проводитись уроки. Інформація не відповідає дійсності! Всі учителі 5-11 класів завтра будуть проводити уроки в дистанційному режимі відповідно до шкільного розкладу (інформація на сайті школи у відкритому доступі). Якщо у вас є потреба обговорити якісь питання формату навчання, то доцільно висловити свої пропозиції дирекції школи.

А сьогодні, 29 вересня, у спільноті розмістили фото із школи №12, де у 7-А клас прийшло на навчання 8 школярів. В інший клас теж прийшли учні на урок.

Батьки школярів запрошують усіх небайдужих, в тому числі й депутатів, прийти завтра, 30 вересня, о 10:00 до Ковельської міської ради. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити