image
 |  11 29 Травня 2021 | 18:46

Проти керівниці інтернату на Волині вимагають провести службове розслідування

Провести службове розслідування проти керівниці Головненської спеціалізованої школи Наталії Сушик вимагає від обласної ради прокуратура.

Про це йдеться у проєкті рішення на сайті Волинської обласної ради.

Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 3 статті 65-1 Закону України «Про запобігання корупції», Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на виконання подання Волинської обласної прокуратури від 22 квітня 2021 року № 22/3-83 вих-21, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, обласна рада вирішила:

 - провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли невиконанню вимог Закону України «Про запобігання корупції» т. в. о. директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради Наталією Сушик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині затримали кримінального авторитета (ФОТО)

Утворити комісію з проведення службового розслідування та затвердити її склад доручили голові Волинської обласної ради.

Комісія має у двомісячний строк з дня її утворення провести службове розслідування та поінформувати про його результати голову обласної ради.

Контроль за виконанням рішення поклали на постійну комісію обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити