image
 |  4 16 Жовтня 2019 | 15:11

Пустовіт нагримав на керівницю Департаменту ЖКГ через тавтологію у документах

Виконувач обов'язки голови Луцької міськради Григорій Пустовіт нагримав на виконувача обов'язки директора Департаменту ЖКГ Надію Коленду за помилки у документах.

Про це повідомляє власкор "ВолиньUA".

Член виконкому Михайло Щур виявив розбіжності у доповіді "Про підготовку господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років".

"Цитую з документу. Є дані про поточний ремонт прибудинкових територій і капітальний ремонт вулиць міста. У поточному ремонті зазначено, що виконано роботи на 622 тисячі гривень під час асфальтування проїжджої частини і мощення бруківки. А у капітальному ремонті за ті ж самі види робіт вже вказано про 27 млн гривень. Тобто, у першому випадку виконано робіт на 622 тисячі гривень, а в другому на 27 млн гривень. В мене питання – де тут правда?» - поцікавився Михайло Щур.

Виконувач обов’язки директора ЖКГ Надія Коленда сказала, що розбіжності у цифрах – наслідок тавтології.

«Йдіть готуєтеся. Тавтологію вам підготували ваші підлеглі! Ви з неповагою ставитеся до членів виконавчого комітету. До громади міста. І розказуєте, що у нас головне чи не головне. Ви приходите і не готуєтеся. Не читаєте. Я вважаю, що ви неготові до доповіді. Треба провести службове розслідування по цій доповіді, хто її готував", - нагримав на виконувача обов'язки директора ЖКГ Григорій Пустовіт.

Читайте також: У Департаменті ЖКГ Луцька уникають розмов про неякісну дорожню розмітку

"Я налаштувалася на основне питання - підготовка до опалювального сезону. Ми до нього підготувалися добре. Підвели мене працівники" - вибачилася Надія Коленда.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити