image
 |  4 20 Вересня 2019 | 15:08

У Департаменті ЖКГ Луцька уникають розмов про неякісну дорожню розмітку

У Департаменті ЖКГ уникають коментарів щодо неякісної дорожньої розмітки, яка була нанесена фірмою «Хімія парк».

Про це інформує «ВолиньUA».

За три дні журналістам нашого видання так і не вдалося взяти коментар у виконувача обов’язки директора Департаменту ЖКГ Надії Календи. Чиновниця або не відповідала на телефонний дзвінок, або заявляла, що зайнята. Надія Календа також додала, що не пам’ятає про договір про нанесення дорожньої розмітки з підприємство «Хімія парк», бо в неї підписано дуже багато договорів.

«Я не володію інформацією про цю фірму. Чи виплатили ми їм гроші за виконання роботи не знаю. Про акти виконаних робіт теж не пам’ятаю», - пояснила в.о. директора Департаменту ЖКГ.

Додамо, що директор підприємства «Хімія парк» також відмовився надати коментар щодо нанесення неякісної дорожньої розмітки у Луцьку.

Читайте також: Що залишилось після нічної пожежі у луцькому госпіталі (ФОТО)

Декілька днів тому у мережі Фейсбук появився допис на офіційній сторінці Департаменту ЖКГ про підтвердження неякісного виконання робіт підрядником «Хімія парк», натомість у прес-службі так і не повідомили коли саме це підприємство відновить дорожню розмітку. Адже вона слугує для безпеки руху, як транспорту так і пішоходів.

«Підтверджуємо неякісне виконання робіт вказаним підрядником та дякуємо активним лучанам за отриману інформацію.Одночасно повідомляємо, що станом на 17.09.2019 року приймання та оплата вказаних робіт не проводилась, а зазначені недоліки підрядник буде усувати за власний кошт», - оправдовувались в департаменті ЖКГ Луцької міської ради.

Дорожня розмітка поряд з ТЦ "Промінь".

Дорожня розмітка, вулиця Ковельська, навпроти медколеджу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити