image
 |  0 7 Березня 2018 | 09:45

Пустовіт продемонстрував новий рівень цинізму

Секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт цинічно висловився на адресу депутата міської ради Юлії Вусенко та висміяв її юридичний рівень. Про це інформує власкор «ВолиньUA».
«Вам треба подивитися регламент, розібратися як подається рішення. Статус депутата не є гарантією того, що він може подавати правильно оформлений проект рішення. Ви депутат, кандидат юридичних наук, яка оформляє документи на рівні старшої групи дитсадка», - заявив Григорій Пустовіт, характеризуючи внесений Юлією Вусенко проект рішення про перегляд вартості тарифу на зовнішню рекламу у місті.

Водночас, Юлія Вусенко наполягала на тому, що її проект внесений на виконком із дотриманням вимог Регламенту.
«Відповідно до регламенту депутат має право подати проект на виконком. Мене ніхто з секретаріату не повідомляв, що я подала документи, оформлені неправильно. Це рішення я підготувала на основі звернення спілки волинських рекламістів», - висловила свою позицію Юлія Вусенко.

Але Григорій Пустовіт не почув аргументи своєї колеги по сесійній залі.
«Луцьк перетворився на місто білбордів. Це прибутковий бізнес, якому давали велику знижку. Але період постійних пільг завершився», - заявив він.

Читайте також: Виконком Луцької міськради керується подвійними стандартами, – Михайло Щур

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити