image
 |  9 25 Жовтня 2018 | 07:41

Пустовіт вирішив, що світлофор на Вишкові не потрібний

Секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт відмовив батькам дітей, які навчаються у ЗОШ №12, встановити біля школи світлофор на вимогу, посилаючись на відсутність бюджетних коштів.
Про це повідомив депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Богдан Богонос.
"Кілька слів про безпеку. Досить важливим показником турботи влади про мешканців міста є безпека людей. Тому показовим є те, чи дбає вона про безпеку. Так от через «Вишків» проходить вулиця Героїв УПА на котрій водії транспортних засобів на жаль не їздять а «літають» не зважаючи на обмеження швидкості в межах населеного пункту та знак пішохідний перехід автовласники ігноруючи здоровий глузд «пролітають» цю вулицю на швидкості та створюючи аварійні ситуації. Так сталося що згідно ДБНів ця вулиця рахується як магістральна, і встановити на ній обмежувачі швидкості (лежачі поліцейські) не має можливості", - зазначає депутат.

Богдан Богонос повідомив, що до нього звернулись понад 300 батьків, діти котрих навчаються у КЗ ЛЗОШ №12 з проханням озвучити перед владою міста прохання встановити біля школи «світлофор на вимогу» (такий самий встановлено по вулиці Ківерцівській), щоб убезпечити дітей від травмування при переході вулиці.
"Здавалося б проблема нагальна, вирішення потребує, але на жаль, влада у лиці виконувача обов’язків міського голови Пустовіта, вирішила що проблеми не існує. Що ж, ми і далі бачимо, що проблеми жителів Вишкова місто не цікавлять. Окраїни міста і далі забезпечуються за залишковим принципом", - констатує депутат.

Луцькрада відмовила у встановленні світлофора поблизу школи на Вишкові. ДОКУМЕНТ

Луцькрада відмовила у встановленні світлофора поблизу школи на Вишкові. ДОКУМЕНТ


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити