image
 |  0 22 Січня 2018 | 08:21

«Пустовіт, візьми мене радником», - лучанин у Фейсбуці

Лучанин Максим Мельничук має бажання стати радником в.о. мера Григорія Пустовіта та закликає бажаючих долучитися до флешмобу.

Про це він пише у соціальній мережі Фейсбук.

 
«Увага хто хоче бути радником мера Луцька !?)) Останнім часом у міській владі Луцька стає відомою посадою РАДНИК мера. Міський градоначальник Пустовіт системно збільшує штат працівників особливо радників. Так, як наше місто набираючи нових євроінтеграційних обертів активно розвивається, то у мера все більше стає обов’язків, в результаті чого він потребує колосально великого штату радників. Про це свідчать недавін призначення. Пустовіт, як справжній господар піклується про своїх підлеглих, забезпечує їм гідну зарплатню, щедро призначає надбавки та премії. У зв’язку з цим, я оголошую фешмоб під назвою «Пустовіт візьме мене радником». А що, чим я гірший тих кого вже призначено радником? Я не боюсь мега колосальної роботи, яку мені доведеться щодня робити, а це створювати селфі та розміщувати у мережі Фейсбук, якщо доведеться можу ходити з надутими щоками, робити розумне обличчя і видимість роботи, гадаю за це ж і надають вельми щедрі премії ) Друзі, до цього флешмобу може долучитися кожен бажаючий, хто не боїться кинути виклик долі. Хто воліє долучитися до глобального розвитку нашого міста та може впоратися зі «важкою», інтенсивною й клопіткою роботою радника в.о. мера Пустовіта ? Go…», - повідомляє Максим.
Нагадаємо, що з початку 2018 року радниками в.о. мера Луцька стали дві особи, це громадська активістка, яка балотувалася на виборах у Луцьку міську раду 2015-му році по списку партії «Самопоміч» Мар’яна Сорочук та неефективний екс-керівник транспортного відділу Луцької міської ради Анатолій Миронюк. Їм присвоєно посадові оклади, ранг держслужбовця та преміювання. У лучан складається враження, що сьогодні міська влада в особі Пустовіта перетворилась на центр зайнятості, правда за якими критеріями відбирає тимчасовий очільник міста собі радників, це наразі невідомо. Однак лучани розпочали активний тролінг міських чиновників, один із користувачів у коментарі пише: Микола Швець: «Я хочу бути теж радником нашого вельмишановного в.о., але на жаль, я не в долі з "УКРОПом"».  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити