image
 |  0 4 Січня 2018 | 10:09

Колишня соратниця Вусенко пішла працювати до Пустовіта

Виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт призначив собі нового радника. Про це йдеться у розпорядженні виконуючого обов’язки міського голови від 2 січня 2018 року.
Новим радником Григорія Пустовіта стала Мар’яна Сорочук – колишня активна соратниця лідера Волинської «Самопомочі» Юлії Вусенко, яка балотувалася на виборах у Луцьку міську раду 2015 року по списку партії «Самопоміч». Однак, після зміни влади у місті поступово змінила свою політичну позицію.


У документі зазначено:
«1. Прийняти з 3 січня 2018 року Сорочук Мар’яну Юріївну на посаду радника міського голови з посадовим окладом згідно зі штатним розписом та присвоїти їй 13-й (тринадцятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування.

  1. Установити з 3 січня 2018 року раднику міського голови Сорочук Мар’яні Юріївні надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 45 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років».


Нагадаємо, що Мар’яна Сорочук у січні 2016 року стала помічником-консультантом деупатата Луцької міської ради від фракції «Самопоміч» Алли Надточій, про що свідчить свілина на сторінці громадсько-політичної активістки.
 


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити