image
 |  4 7 Лютого 2020 | 12:08

Пустовіт записав відеозвернення до лучан з приводу демонтажу Центрального ринку

Кілька сотень базарників не будуть шантажувати лучан та створювати перешкоди у розвитку міста.

Про це у відеозверненні виконувача обов'язки міського голови Луцька Григорія Пустовіта, яке він записав увечері 6 лютого.

На думку Пустовіта, питання перенесення Старого рику назріло давно і його підтримує абсолютна більшість луцької громади, які хочуть бачити площу перед Замком Любарта гарною, доглянутою, туристично привабливою територією.

Посадовець вважає, що демонтажні роботи на Центральному ринку проводяться законно. І нарікає на перешкоди, які вчиняли підприємці та невідомі особи.

"6 лютого була створена петиція щодо ліквідації зі Старого ринку торгових контейнерів, встановлених всупереч закону, яка в рекордний строк набрала необхідну кількість голосів. Тож кілька сотень базарників, які незаконно знаходяться на земельній ділянці, не будуть шантажувати лучан та створювати перешкоди в розвитку нашого міста. Звертаюсь до більш як двохсоттисячної громади за підтримкою у нашому прагненні перенести Старий ринок та здійснити належний благоустрій цієї території".

Читайте також: До Волинської ОДА завітали підприємці Старого ринку (ФОТО)

Також Григорій Пустовіт звернувся до Управління Служби безпеки України у Волинській області, з проханням відреагувати на відкриті погрози підприємців спалити автомобілі першому заступнику міського голови Григорію Недопаду та членам виконавчого комітету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити