image
 |  2 22 Січня 2019 | 14:31

Пустовіт знову знайшов «крайніх» у критиці міської влади

Секретар Луцької міської ради, бютівець Григорій Пустовіт знайшов «крайніх» у критиці влади - це люди, які не сплачували податки. 

Про це стало відомо 22 січня під час оперативної наради у Луцькій міській раді, повідомляє «Перший».

«Не сплачували податки, але ходили і казали, що у нас не прибираються вулиці, не ремонтуються школи, не ремонтуються садочки, у нас у лікарнях проблеми, не прибирається сніг, у нас багато чого не робиться… 30 тисяч людей. А звідки воно буде братись, якщо два населених пункти рівня Ківерців не сплачувало податків?» - сказав секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Він зауважив, що в міськраді не ставлять за мету «підловити» когось із роботодавців і оштрафувати, а хочуть, аби в бюджет надходили податки.

Таким чином вирішили прозвітуватися в міській раді та повідомили, що за шість місяців у Луцьку офіційно влаштували на роботу 30 тисяч 547 працівників. Проте скільки перебуває у пошуках роботи - не повідомили.

Читайте також: У Луцьку в «Старому місті» руйнується шашка Трилінка (ФОТО)

Начальник управління з питань праці Назарій Ігнатчук розповів, що за одного неоформленого працівника роботодавцям загрожує штраф у розмірі 125 тисяч гривень. Також штраф загрожує у разі недопуску інспекторів управління на підприємство і становить 417 тисяч гривень.

Нагадаємо, що міська влада не вирішує питання надходження коштів до бюджету міста за рахунок вирішення питань із підприємствами, які знаходяться поблизу Луцька та користуються інфраструктурою обласного центру. Аналогічно не вирішує влада, яку очолює Григорій Пустовіт питання діяльності авторинку та функціонування парковок у місті, натомість у всіх бідах та критиці влада звинувачує жителів обласного центру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити