image
 |  2 22 Вересня 2022 | 19:16

путін самостійно віддає вказівки щодо війни в Україні: між генералами немає згоди

У російській армії розходяться думки про те, як найкраще протистояти раптовому наступу ЗСУ на полі бою. Адже сили окупантів опинилася в обороні на сході та півдні України.

Про це пише CNN з посиланням на численні джерела, знайомі з розвідкою США.

Розвідці вдалося перехопити розмови російських військових. На них чутно, як офіцери сперечаються між собою і скаржаться друзям та родичам в РФ на рішення, які ухвалює Москва.

Існують також серйозні розбіжності щодо стратегії з воєначальниками. Останні намагаються домовитись, на чому ж зосередити зусилля для зміцнення оборонних рубежів.

Видання зауважило, що два його співрозмовники поінформували – президент росії володимирв путін самостійно дає вказівки безпосередньо генералам на місцях. Джерела зазначили, що це неймовірно незвичайна тактика керування в сучасних збройних силах. Вона натякає на неефективну російську командну структуру.

Автори матеріалу також пишуть, що Міноборони РФ оголосило про перекидання сил у бік Харкова на північному сході, де ЗСУ досягли найбільших успіхів. Проте американські та інші західні джерела інформують, що основна частина російських військ надалі залишається на півдні, де українські бійці теж проводять наступальні операції довкола захопленого Херсона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киргизстан та Узбекистан застерегли своїх громадян у рф від участі у війні в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити