image
 |  4 21 Грудня 2022 | 15:20

путін заговорив про ядерну тріаду рф

Президент Росії Володимир Путін заявив, що планує й надалі розвивати ядерну тріаду РФ як гарантію збереження суверенітету і територіальної цілісності країни, а також повідомив, що в січні на "бойову службу" вийде російський фрегат "Адмірал Горшков" з гіперзвуковими комплексами "Циркон".

Про це заявив Путін під час виступу на колегії Міноборони Росії 21 грудня.

"Будемо підтримувати готовність і вдосконалювати боєготовність ядерної тріади. Це головна гарантія збереження нашого суверенітету, територіальної цілісності, стратегічного паритету і балансу сил у світі". Цього року рівень сучасних зразків озброєння у стратегічних ядерних силах уже перевищив 91 відсоток".

За його словами, найближчим часом на бойове чергування буде вперше поставлено міжконтинентальні балістичні ракети "Сармат", а у війська продовжують надходити ракетні комплекси "Ярс". Крім того, Путін повідомив, що в січні "на бойову службу" вийде фрегат "Адмірал Горшков" з новими гіперзвуковими комплексами "Циркон".

Путін заявив, що в Росії нібито є "хороший досвід розробки унікальних підводних безпілотників", а також висловив надію, що інформація про "натовські сили і озброєння" буде проаналізована і використана Збройними силами РФ, як і отриманий під час війни в Україні досвід.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити