image
 |  5 24 Березня 2019 | 19:13

П’яні, небезпечні та озброєні: як пройшло чергування волинський патрульних (ФОТО)

Волинські патрульні виявили небезпечних та нетверезих водіїв у Луцьку, Володимирі-Волинському та Ковелі.

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції у Волинській області.

Минула чергова насичена ніч волинських патрульних, які служать і захищають, охороняють наш спокій, поки ми відпочиваємо.

22.30 – повідомлення про підозрілих осіб на вулиці Володимирській, у Луцьку. Диспетчер передає, що чоловіки можуть бути озброєними і небезпечними. Volkswagen інспектори зупиняють на вулиці Львівській, людей перевіряють. На задньому сидінні автомобіля виявляють предмет, схожий на пістолет. Викликають слідчо-оперативну групу, ті вилучають предмет, осіб доставляють до відділку поліції.

22.49 – повідомлення про спрацювання сигналізації на вулиці Теремнівській, у Луцьку. Тут двоє братів незаконно проникли в магазин. Охорона також прибула миттєво. Осіб затримали та доставили до відділку поліції.

23.14 – повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Луцькій, у Володимирі-Волинському. Тут чоловік на Volkswagen не впорався з керуванням і зіткнувся з парканом. Ніхто не постраждав. На момент прибуття інспекторів водій та господар домовились про відшкодування збитків. Однак патрульні виявили у порушника ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка. Відповідно, оформили необхідні матеріали.

Після опівночі – виявлення двох нетверезих водіїв у Ковелі. Ті порушували правила дорожнього руху, тож були зупинені. На порушників оформили необхідні адмінматеріали.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити