image
 |  4 1 Серпня 2021 | 11:41

П’яний за кермом: волинського водія оштpафували на 34 тисячі та відібpали пpава

Водія, якого вдруге на Волині спіймали п’яним за кермом, позбавили водійського посвідчення на три роки, а також оштрафували на 34 тисячі гривень.

Про це повідомляють «Волинські Новини».

Про це йдеться у постанові Ківерцівського районного суду Волинської області.

24 травня селі Четвертня Луцького району патрульні зупинили водія ЗАЗ 11030 з видимими ознаками алкогольного сп`яніння: невиразна мова та запах алкоголю. Від проходження медичного огляду на визначення стану сп’яніння він відмовився в присутності двох свідків.

Заслухавши порушника та дослідивши матеріали справи, відеозапис з реєстратора та боді-камер працівників поліції, суд дійшов висновку, що в діях обвинуваченого вбачається склад правопорушення, передбаченого ст. 130 ч. 2 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції). На рішення суду вплинуло й те, що правопорушення було здійснене повторно, адже 20 вересня 2020 року водій вчинив аналогічне правопорушення.

Відтак волинянина визнали винним, стягнувши 34 тисячі гривень штрафу та позбавивши водійського посвідчення на три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку в нічній ДТП загинув велосипедист (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити