image
 |  373 16 Березня 2024 | 18:18

Пʼятеро мешканців Нововолинської громади стали Почесними донорами

У Нововолинській центральній міській лікарні відбулося нагородження активних донорів крові, які здійснили 40 безоплатних максимально допустимих кровоздач.

Про це інформує сторінка громади, - пише ВолиньUA.

Слова вітань і вдячності прозвучали від міського голови Бориса Карпуса, головного лікарня Олега Шипелика та медиків лікарні. Посвідчення Почесних донорів України вручено Ігорю Бадзюню, Олександру Голубчуку, Олегу Калахану, Наталії Семенчук і Тетяні Юндак.

Завдяки налагодженій роботі з організації донорського руху, вже в 2024 році здійснено 25 поїздок на кровоздачу у відділ трансфузійної допомоги Волинського центру служби крові (місто Володимир) і виконано 350 кровоздач. Минулого року донори здійснили 85 поїздок і 1135 кровоздач.

На сьогодні в Нововолинській громаді зареєстровано 595 Почесних донорів і 11 Заслужених донорів України. Активно продовжують брати участь у донорстві крові 35 Почесних донорів і 26 родин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нововолинська міська лікарня шукає невропатолога

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити