image
 |  5 23 Лютого 2020 | 17:38

Фільм про «Князівську бpигаду» 14 ОМБР представили в Луцьку (ВІДЕО)

Фільм про 14 окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого представили в Луцьку.

Про це повідомляє «UA.Волинь».

Презентація фільму про чотирнадцяту ОМБР ім. князя Романа Великого відбулася в Луцьку в обласному краєзнавчому музеї.

Начальниця прес-служби 14 ОМБР ім. князя Романа Великого Надія Замрига:

«Тривалість картини - 22 хвилини. Це п'ятий фільм про бригаду. Використані в ньому усі кадри, на відсотків 90, з передової, це Луганська область, де тримала смугу оборони наша військова частина».

Командир взводу14 ОМБР ім. князя Романа Великого Микола Христюк:

«У цьому фільмі висвітлені усі бойові дії наших підрозділів, ті люди, які на кадрах, внесли значну роль у виконання бойового завдання нашої бригади».

Чотири роки служить у волинській бригаді Роман Примак. Головний сержант роти 14 ОМБР ім. князя Романа Великого Роман Примак:

«Нову техніку дають, озброєння, іде все в кращу сторону. Під час якогось бою, кожен військовий знає що йому треба пробити, їм не треба, що командир ходи в і розказував, усі знають своє місце і стають побратимами».

Одна з авторок фільму прес-офіцер 14-ї бригади Катерина Литвинчук розповідає, що побачити відео можна на офіційній сторінці бригади у Facebook.

Прес-офіцер 14 ОМБР ім. князя Романа Великого Катерина Литвинчук:

«Це підсумки за 5 років діяльності нашої бригади, це знакова подія отримання нами почесного найменування це те, як ми жили та воювали. Ми намагалися поєднати бойову частину з історичною, що вийшло в результаті – побачите».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці 14 ОМБр передали у бібліотеки Луцька книгу «Карателі» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити