image
 |  0 13 Серпня 2021 | 11:18

П'ятниця 13-те: кого переслідуватиме удача у наймістичніший день літа

13 серпня обіцяє масу яскравих романтичних подій. Будьте готові до найнесподіваніших зустрічей. Довіртеся долі.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Пригнічуватиме одноманітність, - говорить астрологиня. – Дозвольте собі пофантазувати, не переймайтеся дрібними невдачами. Триває період панування здорового глузду і тверезого розрахунку. Добре вестиметься інтелектуалам. Саме час розпочати черговий курс навчання. Підвищуйте кваліфікацію. Частіше радьтеся з експертами. Дух авантюризму витатиме в повітрі. Щаститиме сміливим. Не дивуйтеся неймовірному збігові обставин. У наймістичніший день літа удача переслідуватиме Овнів, Левів і Терезів. Радійте знахідкам. Будьте щедрими на сюрпризи для знайомих і незнайомців".

Овен

Справи вестимуться добре. Можна розраховувати на додатковий прибуток. Не вірте сліпо рекламним оголошенням. Підходьте ретельно до вибору необхідних товарів.

Телець

Попереду на вас чекає період малих доходів. Пам'ятайте про це, коли плануєте святкові витрат. Залишайте недоторканим фінансовий запас.

Близнюки

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Стежте за правильністю оформлення фінансових документів. Не допустіть великих збитків.

Рак

Бюджет поступово поповнюватиметься. Приділіть більше уваги фінансовим питанням. Час придбати побутову техніку і засоби зв'язку.

Лев

Без роботи не залишитеся, але одержати заробіток вчасно не зможете. Добре вестиметься тим, хто має кілька джерел доходів.

Діва

Фінансові партнери змінюватимуть умови співробітництва. Прийняті угоди згодом будуть скасовані. У цей день краще займатися ревізією своїх активів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську олію скуповують Євросоюз, Індія та Китай

Терези

Ви матимете позитивний фінансовий баланс. Можна не відмовляти собі у задоволенні щедро обдарувати рідних.

Скорпіон

Стримуйте свої бажання. Покупка вишуканих дорогих речей зараз недоречна. Не купуйте товари на виплату.

Стрілець

Не беріть на себе відповідальність за чужі гроші. Не обіцяйте своєї фінансової підтримки друзям. Ваша кишеня напівпорожня.

Козеріг

Є небезпека втратити частину свого прибутку. Не покладайтеся на посередників. Проводьте самостійно необхідні розрахунки.

Водолій

Покращення фінансового становища не очікується. Уважно стежте за змінами на ринку. Список витрат доведеться переглядати.

Риби

Навантаження на ваш гаманець зростає. Розділіть щоденні витрати з близькими. Самотужки забезпечити себе необхідним буде важко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити