image
 |  22 28 Липня 2020 | 17:23

Погуляйко призначив своїм радником екс-регіонала Лобача. Наступний – Башкаленко?

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко призначив своїм новим радником колишнього члена Партії регіонів, у 2010-2014 роках – першого заступника голови Волинської обласної ради від регіоналів Юрія Лобача.

Як пригадує «ВолиньUA», під час подій Революції гідності Юрій Лобач під тиском патріотичної громадськості був з ганьбою вигнаний із цієї посади.

Утім, це не завадило приїжджому з Луганщини голові Волинської ОДА Юрію Погуляйку в умовах кадрового голоду повернути Юрія Лобача з політичного небуття.

Адже, як зазначає ІА "Конкурент", у пресслужбі облдердадміністрації підтвердили, що Юрій Лобач починає працювати у Волинській ОДА уже від 28 липня.  

Видання нагадує, що Юрій Лобач у 2010 році очолював Іваничівську РДА, а з грудня 2010-го по лютий 2014-го працював першим заступником голови Волиньради. В обласній раді він представляв "Партію регіонів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив «регіонала» на посаду голови Локачинської РДА

Своєю чергою, «ВолиньUA» пригадує, як, попри спротив громадськості, Юрій Погуляйко вніс подання та добився призначення на посаду голови Локачинської РДА екс-регіонала Василя Бакуна, а першим застпником голови Ратнівської РДА було призначено ексрегіонала Андрія Мельника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ратнівській РДА ЗЕвлада вводить «пропускний режим», – депутат райради

З такою логікою кадрових призначень наступним, кого Погуляйко поверне з політичного та управлінського небуття, стане друг і соратник Юрвія Лобача по Партії регіонів, ексочільник Партії регіонів на Волині та останній голова Волинської ОДА епохи Януковича Олександр Башкаленко?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити