image
 |  4 27 Травня 2020 | 17:07

У Ратнівській РДА ЗЕвлада вводить «пропускний режим», – депутат райради

У районних державних адміністраціях члени команди президента Володимира Зеленського намагаються ввести спеціальний «пропускний режим». Так зокрема вирішили зробити у Ратнівській РДА.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Ратнівської районної ради від ВО «Свобода» Микола Горбачук.

"То по всій Україні нові голови РДА від преЗЕдента хочуть зробити "пропускний режим"???🤯😭😡

P.S. Сам же голова після "свого питання" після перерви у роботі комісії на засідання не з'явився😉🤣", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такого ще не було! На Волинську облдержадміністрацію вішають грати (ФОТО)

Як повідомив у коментарі «ВолиньUA» Микола Горбачук, питання про введення спеціального режиму пропуску в приміщення РДА порушили під час засідання бюджетної комісії Ратнівської районної ради 27 травня очільники РДА. Для цього вони підготували проєкт спільного розпорядження голови районної державної адміністрації та голови районної ради про затвердження положення про організацію пропускного режиму, яке запропонували депутатам підтримати.

Зі слів Миколи Горбачука, на необхідності його прийняття особливо наполягав заступник голови Ратнівської РДА Андрій Мельник, який, як відомо, у часи президентства Віктора Януковича був одним із юних ідеологів Волинської ОДА та депутатом Волинської обласної ради від Партії регіонів.

"Андрій Мельник так само кивав на колись "рідні стіни" Волинської ОДА, запитуючи, чи всі бачили, яку пропускну систему тепер зробили в ОДА. Мабуть, натякав на появу турнікетів, металодетекторів та спеціальної охорони – на зразок того, як це зробили з приходом на посаду голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка. Мовляв, нам у районі треба зробити аналогічну, аби вся документація РДА була під надійною охороною, щоб, бува, списки виборців ніхто не вкрав", - прокоментував ситуацію Микола Горбачук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська ЗЕвлада відгороджується від народу у приміщенні ОДА (ФОТО)

"Словом, у депутатів районної ради просили не лише схвалити відповідне розпорядження та положення, а й виділити на такі речі гроші. Звісно, що така "геніальна" пропозиція не знайшла підтримки у членів бюджетної комісії, більшість депутатів її гостро розкритикували, а підтримали лише два члени комісії.

До цього питання вирішили повернутися ще раз, однак після перерви у роботі комісії голова РДА на його засідання більше не прийшов", - додає депутат-свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маємо добитися відставки голови ОДА Юрія Погуляйка, – депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити