image
 |  4 22 Липня 2018 | 08:38

Стало відомо, який район на Волині лідирує за кількістю укладених декларацій із лікарями

Станом на 20 липня між сімейними лікарями Любешівщини та пацієнтами укладено 21 тис. 479 декларацій – документу, який підтверджує, що людина хоче обслуговуватися в конкретного лікаря. Це – 63% від загальної кількості. За словами головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталії Ланевич, таким чином район є лідером в області щодо укладення декларацій.
Про це пише газета Нове життя.
У районі пацієнти мають змогу укладати декларації із 21 сімейним лікарем. У Бихові з лікарем укладено 642 декларації, у Бірках із двома лікарями – 2018, у Ветлах теж із двома лікарями пацієнти уклали 937 декларацій. Із сімейними лікарями Любешівської амбулаторії пацієнти уклали 14 тис. 639. Головний лікар ЦПМСД також зазначила: вже є три лікарі, котрі уклали декларації на максимальну кількість. Це лікарі Любешівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Галина Клямар (1994) та Алла Гук (1964), а також завідувачка Залаззівської амбулаторії Олена Рябіїк (1939).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники й провладні депутати залишили рожищенських медиків без зарплати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити