image
 |  0 21 Липня 2018 | 20:03

Чиновники й провладні депутати залишили рожищенських медиків без зарплати

Війни між головою райради та РДА за фінанси та сфери впливу в Рожищенському районі тривають давно, але зараз, напевне, вони досягли свого апогею, і заручниками в них стали районні медики, яких фактично залишили без зарплат.
Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Рожищенської районної ради, свободівець Олександр Нікончук.
"Всі знають про проблеми в фінансуванні первинної медицини. У зв’язку з так званою реформою йде зміна фінансування, а на практиці недофінансування галузі, тобто медиків, які в селах нерідко рятують життя, залишили без зарплат", - йдеться в повідомленні.

Зі слів Олександра Нікончука, за результатами півріччя є перевиконання районного бюджету, а отже, - можливість перерозподілити кошти на виплату зарплат.
"На сесії 19 липня ... ляльководи почали свою гру, спробувавши зірвати сесію. Гра не вийшла, бо комісія і сесія зібралась, попри відсутність фракції БПП, але таке необхідне питання бюджету було не підготовлене адміністрацією. Всі виявились у відпустці, натомились, зачекайте, ми відпочинем, засмагнем, та з новими силами прийдем байдикувати та маніпулювати", - іронізує Олександр Нікончук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити