image
 |  4 26 Жовтня 2022 | 19:43

Ракетна атака енергооб'єктів Луцька обійшлася окупантам у 39 мільйонів доларів

Поки населення росії живе у злиднях, отримує мізерні зарплати і лише фантазує про наявність унітазів та асфальтованих доріг, загарбницька армія витрачає шалені суми, щоб завдати ударів по містах України.

Про це повідомив Конкурент.

Так, ракетний удар по об’єкту енергетики у Луцьку, який окупанти завдали 22 жовтня, їм обійшовся у просто космічну суму.

Як повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, за попередньою інформацією, влучання було здійснено трьома стратегічними крилатими ракетами повітряного базування Х-101. Вони вважаються одними з найтехнологічніших ракет, які є на озброєнні країни-терориста

Далі – рахуймо. За інформацією з відкритих джерел вартість лише однієї ракети Х-101 – у межах 13 мільйонів доларів США. На обласний центр Волині таких скинули три, тож загальна сума – 39 мільйонів американських доларів. І це без враховування транспортування цих ракет, обслуговування та запуску. Що звісно ж коштує теж немалих грошей. Сума, погодьтесь, просто вражає!

І це в той час, коли більшість росіян, які прийшли вбивати українців, виглядають як голодранці, та мародерять і грабують українські будинки, вивозять на болота побутову техніку і навіть собачі будки.

До слова, поки путін витрачає сотні мільярдів доларів на знищення українців, 20 мільйонів жителів рф живуть за межею бідності. Але президента РФ, це, звісно ж, не хвилює, а народ росії покірно мовчить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф шукає, як поповнити бойові втрати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити