image
 |  146 19 Квітня 2024 | 08:38

Ракетний удар росіян: у Дніпрі 2 загиблих і 15 поранених

У результаті російського удару по місту Дніпро загинули 2 людей та 15 дістали поранення, також є загибла у Синельниковому. Згодом стало відомо, що у лікарні померла 8-річна дитина.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram, - пише ВолиньUA.

" У Дніпрі, окрім житлового будинка, пошкоджені два інфраструктурні об’єкти. Загалом у місті на зараз, попередньо, 2 загиблих та 15 поранених. Інформацію уточнюємо. У Синельниковому є загиблі та постраждалі. Серед поранених діти. Один − важкий. Частково зруйновано 4 приватні будинки, ще 8 – пошкоджені" .

Голова ОВА додав, що важкими були ніч та ранок. У Павлограді пошкоджене одне з підприємств.

Били росіяни і по Нікопольщині: ввечері з артилерії обстріляли сам Нікополь, а вночі – Марганецьку громаду: пошкоджені два приватні будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна наносить удар: росія втратила єдину у своєму роді радіолокаційну систему

"Область пережила чергову масовану атаку. Частину ворожих цілей збили Сили ППО. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, 9 ракет. І ще 2 – вночі. Деталі щодо цього – згодом. На жаль, є й влучання", − підсумував Лисак.

Пізніше він додав, що кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки по області постійно збільшується.

"На цю хвилину відомо про 15 поранених у Дніпрі. Всі – середні. Кривий ріг – постраждало 3 людей. Стільки ж у Синельниковому. Серед них і 2 дітей. На жаль, одна восьмирічна дитина померла в лікарні".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити