image
 |  0 26 Вересня 2020 | 13:43

Речник МВС часів Януковича стає головним силовиком Зеленського

5 серпня заступником голови офісу Президента з питань правоохороних ОРГАНІВ був призначення Олег Татаров, і це призначення свідчіть про радікальні Зміни політічного курсом Володимира Зеленського.

Нова посада була створена спеціально під Татарова - раніше цю сферу контролював заступник голови ОП Андрій Смирнов, тепер Смирнову залишили тільки контроль над судовою системою.

Татаров був заступник голови слідчого управління МВС за часів Віктора Януковича, і фактично став спікером антиМайдану, в 2013-14 роках щодня виступаючи на прес-конференціях і в телеефірах з розповідями про те, як майданівці порушують закони. Татарів був наближений до глави МВС Олександра Захарченко і тому включений в люстраційний список, і не міг бути призначений на державну посаду.

За які заслуги Татарів став заступник голови ОП?

Організація сімей полеглих Героїв Небесної сотні виступила з протестом проти призначення Татарова. Зеленський за Татарова заступився: "Ми всі жили за часів Януковича. Але деякі люди бігли разом з паном Януковичем. А, в принципі, багато людей залишилося нормальних, які не зрадили Україну. Мені здається, що це несправедливо: всіх людей, які очолювали ту чи іншу гілку влади за часів Віктора Федоровича Януковича, вважати ким-то, як би сказати, зі старої влади ".

Татарів - не "хтось", Татарів був одним з осіб антиМайдан, одним з основних пропагандистів Януковича, не сходив з екранів і брехав, брехав, брехав. Ось, наприклад, фрагмент помилкових заяв про Майдан, які Татарів як офіційна особа поширював на програмі Шустера 13.12.2013, порівняйте з реальністю:

"Розповсюджуються думки про те, что міліція, знову ж таки, готовит штурм Захоплення приміщень, в якіх знаходяться громадяни. Повірте, цього немає. Все винне відбуватіся мирним чином. Стосовно Майдану: міліція віконувала решение державного Виконавця. Нажаль, державному Виконавцю не дали возможности зачітаті це решение - декілька разів спроба була. Альо все-таки воно Було доведено до громадян. у рішенні Було зазначилися, что комунальні служби повінні звільніті Центральну теріторію міста. Чи не Майдан, повторюся - вулиці, и міліція надавала в цьом допомогу. І для того , щоб не порушуваті нормальний уклад життя, що не заважаті проїзду транспорту, міліція віконувала операцію по Виконання решение суду самє Вночі. без! застосування сили, без! застосування спеціальніх ЗАСОБІВ міліція віконувала решение суду. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити