image
 |  0 26 Червня 2019 | 15:04

Регіонал, який був на дошці ганьби у Володимирі, балотується у Верховну Раду

Колишній член Партії регіонів, який був на дошці ганьби у Володимирі балотується у Верховну Раду. 

Про це інформує «ВолиньUA».

Йдеться про екс-депутата Володимир-Волинської міської ради від Партії регіонів Віталія Голигіна, котрий балотується до парламенту по 19-му виборчому окрузі від «Опозиційної платформи – За життя».

Голигін Віталій Володимирович, народився 1 серпня 1954 року в селищі Хороль Приморського краю, Російська Федерація, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, пенсіонер, член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», проживає в місті Володимир-Волинський Волинської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Під час Революції Гідності, 13 лютого 2014 року на головній площі міста Володимир-Волинський встановили дошку ганьби з фото депутатів міськради, керівників РДА та Волинської облради від Партії регіонів.

На супроводжуючих фото підписах вказано, що місцеві регіонали є «членами партії, яка вбиває людей», а також, що ці люди «залишаються з диктатором».

Був серед них і палкий прихильник режиму Януковича Віталій Голигін, який до недавнього часу не проявляв політичної активності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди зникли колишні регіонали Володимира?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити