image
 |  0 25 Липня 2021 | 14:24

Рекорд вражає: спекли найбільший в Україні малиновий пиріг (ФОТО)

Найбільший малиновий пиріг сягає 20 м. Його спекли люди з села Чернятин Вінницької області та представили на "МалинаФесті". Рекорд зафіксували представники Книги рекордів України.

Про це пише у Facebook Ольга Дернова, начальниця управління культури та креативних індустрій Вінницької ОДА.

"У Северинівській громаді завжди вирощують багато малини. Тому перший обласний фестиваль малини проводимо саме тут. А його родзинкою став гігантський малиновий пиріг", – розповіла Ольга Дернова.

Фестиваль малини провели для популяризації села та його туристичного потенціалу. Туди завітали представники всіх населених пунктів громади, а також гості з інших районів. Між ними розділили рекордний пиріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Забирайся звідси, ти тут чужа!»: у Москві зірвали концерт Ані Лорак, вона втікала з клубу з охороною (ФОТО, ВІДЕО)

Учасники фестивалю представили вирощену малину та страви з неї. Місцеві майстри продавали вироби з декоративно-ужиткового мистецтва. Свято закінчилося концертною програмою та феєрверками на воді.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити